HI-Q, trupa voastra favorita a sarbatorit 15 ani de activitate, si nu oricum, ci printr-un concert aniversar. Evenimentul a avut loc in Hard Rock Cafe. Atmosfera a fost una superba iar Florin a adunat pe blog cateva poze de la acest concert (sau pe Hi-Q Blogger).

Mihai, Dana si Florin pregatesc o surpriza fanilor, si anume un material pe suport DVD ce va contine imagini de la acest concert aniversar, acesta va fi lansat in toamna, si dupa cum spune Florin este unul dintre cele mai complexe proiecte ce stau sub semnatura HI-Q.

Cu siguranta cei 15 ani reprezinta doar „inceputul”… am incredere ca urmatorii 15 vor fi si mai plini de succese, bucurii si realizari – La Multi Ani, HI-Q!!

Concertul de pe 19 Mai a fost unul special. Am cantat 25 de piese, aproape trei ore de muzica si am vazut fericirea in ochii celor care umplusera Hard Rock Cafe-ul… A fost asa cum ne-am dorit, asa cum ne dorim sa fim vazuti de cei care vin la concertele noastre. Nu mai avem 20 de ani… Am crescut si noi, si muzica noastra, si concertele noastre. Turneul inceput in toamna trecuta si sfarsit acum doua seri a demonstrat asta si, in tot acest timp, am auzit de nenumarate ori cuvintele: „Nu credeam ca sunteti atat de buni! Bravo!” sau: „Suna totul foarte bine, nu stiam ca puteti face un spectacol atat de bun. Felicitari!”…

Dana Nalbaru

Am ramas fara cuvinte… 15 ani de Hi-Q. 15 ani frumosi, cei mai frumosi din viata mea. Urmeaza alti 15, va promit!

Florin Grozea

Reclame