Nu cred ca sunt prea multe trupe, sau prea multi artisti care sa fie prezenti pe grupurile sociale sau care sa expuna in mod public ceea ce fac zilnic, cum isi petrec timpul liber. Florin Grozea este primul artist roman care si-a facut un blog personal, este printre primii care a lansat moda twitter si la noi in tara. Si Mihai Sturzu are un blog, pe care scrie bine ce scrie, chiar foarte bine pot spune. Pe twitter il puteti gasi pe Mihai aici

Trupa Hi-Q are cont pe aproape toate retelele sociale online, de la celebrul hi5, la cel mai popular site de social network american mySpace. De curand, Hi-Q are si un blog in engleza, iar pentru a fi mai aproape de fani si pentru a le oferi informatii cat mai rapide trupa este prezenta si pe facebook dar si pe twitter. Sa nu uitam ca videoclipurile sau melodiile trupei pot fi vizualizate/ascultate pe contul de YouTube.

Si asta pentru ca Hi-Q mai presus de succes, concerte sau melodii, reprezinta o comunitate de prieteni, un grup de oameni deschisi gata sa te ajute oricand. Hi-Q este poate un simbol al prieteniei iar dovada cea mai clara o reprezinta numarul de fani facuti de-a lungul anilor.

Reclame