Buna,

ce trece vremea .. a trecut aproape o luna din noul an, si cate s-au intamplat 😀 .. cel mai tragi lucru este ca incepe sesiune si nu prea am chef de invatat .. oricum, trecem si de asta :). Florin s-a intors din vacanta petrecuta in Austria alaturi de fratii lui si din cate am citit totul a fost pe masura asteptarilor, cazare buna si multa zapada.

Abia intors Florin a reluat lucrul de la studio si munceste alaturi de echipa la noul album, care va avea si un concert de lansare, sper sa ajunga si in Brasov cu un concert :).Pe blog puteti vedea si cateva imagini de la cum decurg lucrurile in studio.

Nici bine nu a inceput anul si deja apar maimutarelile… niste „binefacatori” s-au folosit de numele Hi-Q in „super-mega” productia lor de manea . Imi place atitudinea lui Florin de a nu pune la suflet dar o mica investigatie si o discutie cu respectivii ar fi un pas in reducerea copierii de nume si de ce nu al prostului gust.(parerea mea 😀 ).

Am vazut o chestie draguta pe blog la Florin … cele 5 „secrete” … nu stiu cati dintre artistii actuali sau oricare dintre persoanele cunoscute ar fi asa sincere, poate i-ai stimulat Florine, asteptam … cine stie :)))

Be razna ! 😉 www.hiqnoi.3x.ro

Reclame